Ιωάννης Σκλαβούνος

Μετά από 20χρόνια εμπειρίας, η στοργή & το ενδιαφέρον μας για το αντικείμενο συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα μια ώριμη και αποτελεσματική αντιμετώπιση

Η προσέγγισή μας

Τα υπογόνιμα ζευγάρια αντιμετωπίζουν μια σειρά δύσκολων προβλημάτων, που πολλές φορές δεν μπορούμε να φανταστούμε. Έχουν να αντιμετωπίσουν την κοινωνική πίεση, πνευματική ανησυχία, αποθάρρυνση και μελαγχολία.

Το λιγότερο που θα έπρεπε να αναμένουν είναι να συνεργαστούν με ένα γιατρό, που θα έχει την καλύτερη εκπαίδευση, και την απολύτως περισσότερη στοργή και διάθεση για φροντίδα, ώστε να αυξηθούν απολύτως οι πιθανότητές τους να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, να γίνουν γονείς.

Είναι ζωτικής σημασίας η αντιμετώπιση να εμπνέει εμπιστοσύνη και να διακρίνεται από ειλικρίνεια και συμπάθεια. Η υγιής σχέση μεταξύ γιατρού και ασθενών θα κάνει τη διαδικασία ήρεμη και αποτελεσματική.


Ένας καλός γιατρός εξωσωματικής γονιμοποίησης χρειάζεται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο φάσμα ασθενών. Κάποιοι προέρχονται από αστικά κέντρα, άλλοι από μικρές πόλεις και χωριά, από όλα τα μορφωτικά επίπεδα, από άλλες χώρες, διαφορετικές ηλικίες με άλλα επίπεδα προθυμίας, συνεννόησης και συνεργασίας.

Όλοι όμως βρίσκονται σε μια κατάσταση ανάγκης, που χρειάζεται σεβασμό και φροντίδα.

Πολλές φορές θα χρειαστεί ο γιατρός να πληροφορήσει, να διαφωτίσει και να εκπαιδεύσει το ζευγάρι. Θα πρέπει να εξηγήσει τη διαδικασία και να τους καθησυχάσει τις ανησυχίες που προέρχονται από κακή πληροφόρηση, και να τους δώσει μια πιο καθαρή και πιο πραγματική εικόνα. Θα πρέπει να προσφέρει μια σαφή πληροφόρηση για τις πιθανότητες επιτυχίας, χωρίς διάθεση να εξαπατήσει το ζευγάρι.

Η προσοχή του και η υπευθυνότητά του θα πρέπει να συνδυάζονται με την άρτια εκπαίδευση καθώς και την επιλογή και χειρισμό νέων επαναστατικών τεχνικών, ώστε να εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το κύριο μέλημα του γιατρού πρέπει να είναι η ασφαλής κι επιτυχής διαδικασία με περισσή διακριτικότητα και απόλυτη έλλειψη ενόχλησης για το ζευγάρι και κυρίως για την γυναίκα.


Στο δικό μας ιατρείο και κέντρο υπογονιμότητας, αυτά έχουμε στο νου σε καθημερινή βάση και μετά από είκοσι χρόνια ενασχόλησης με το συγκεκριμένο αντικείμενο, η στοργή μας και το ενδιαφέρον για το αντικείμενο και το ζευγάρι συνεχώς αυξάνονται, με αποτέλεσμα μια ώριμη και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος. Στο σύνολο του προσωπικού της ομάδας του ιατρού, στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους επιστήμονες, νοσηλευτές, μαίες κι είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για συμβουλές και υποστήριξη.

Σκοπός μας είναι να αντλούμε χαρά και ικανοποίηση από ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των ζευγαριών και τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

HOPE FOR LIFE

Δικαίωμα στη ζωή & την γονιμότητα

Το κύριο μέλημα του γιατρού πρέπει να είναι η ασφαλής & επιτυχής διαδικασία με πολλή διακριτικότητα και
απόλυτη έλλειψη ενόχλησης για το ζευγάρι και κυρίως για την γυναίκα

Κλείστε Ραντεβού

Hope For Life